ST. FLORIAN ZRT. H-1143 Budapest, Hungária krt. 65. Telefon: +36 1 273 0075 , E-mail: info@stflorian.hu

Kezdőoldal   Hírek   Fontos információk

Fontos információk

Fontos információk

Fontos információk és beszámoló az eddigiekről

Cégünk, illetve jogelődjei megalakulását követően szinte minden évben jelentős események történtek. Mi is egy garázsban, vagy inkább fészerben kezdtük, mint sokan mások, de nem álltunk meg ott, hanem kemény és kitartó munkával hamarosan beküzdöttük magunkat a legnagyobbak közé. Mindig azt mondtuk: az új esztendőben sokkal jobb lesz és ez általában így is lett. A válság szorongat minket is, de olykor a forgalomban olykor a hatékonyságban minden évben sikerült kicsit jobb lenni mint korábban. Természetesen mindezt könnyű véghezvinni egy szorgalmas és tettre kész csapattal akiknek kihívás minden lehetetlennek tűnő feladat. A jövőben is mindenekelőtt a legfontosabb számunkra, hogy ügyfeleink mind jobban elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és ezért kívánunk mindent megtenni. Cégünk fejlődésének mérföldkövei.

But they still have to be approved”. In that small clinical trial, those patients lived a median of almost 2 years without their disease progressing. Ertugliflozin; Metformin: (Minor) Increased frequency of blood glucose monitoring may be required when clonidine is given with antidiabetic agents www.onlinepharmacyinkorea.com. ENDOCET may cause severe hypotension including orthostatic hypotension and syncope in ambulatory patients.

Tekintse meg itt!

Fontos információk a változásról:

  • A St. Florian Kft. átalakult Zártkörű Részvénytársasággá!
  • Az új cégnév: St. Florian Biztonságtechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság
  • Rövidített elnevezése: St. Florian Zrt.
  • Cím:    1143 Budapest, Hungária krt. 65.
    Adószám:    23571189-2-42
    Cégjegyzék szám:    01-10-047209

Cégünk többi adatai elérhetőségek, bankszámlaszámok stb. változatlanul érvényesek!

A tulajdonosi szerkezet, a cég székhelye, valamint a vezető tisztségviselők nem változtak. A Zrt. jogutódja korábbi Kft-nek, így a partnereinkkel korábban megkötött szerződések – az abban foglalt feltételek változatlanul hagyása mellett – jogfolytonosak.

2012.01.05

Árajánlat kéréshez kattintson ide!


« »