Kezdőlap Táblák és jelek Utánvilágító táblák, UV jelzések

Utánvilágító táblák, UV jelzések

Utánvilágító tábla – UV jelzés

Ma már a Tűzvédelmi szabályzat is említést tesz az utánvilágító táblák szükségességéről. A magyar rendeleteknek megfelelően a piktogramok beszerzéséről szigorúan gondoskodni kell! Ezek megfelelő elhelyezésről szakértő kollégáink szívesen adnak felvilágosítást. A magyar szabványoknak köszönhetően az utánvilágító jelzések és rendszerek már egyre elterjedtebbek hazánkban.


Mire jó az utánvilágító tábla?

Az utánvilágító táblák, biztonsági jelek (megfelelő elhelyezés esetén: magas, középmagas, alacsony) nagy segítségére lehetnek, ha vész esetén azonnal el kell hagynia egy épületet.
Az MSZ ISO és DIN szabványok előírásainak megfelelően az összes általunk forgalmazott magas minőségű biztonsági jel remek fénykiválási és fénysűrűségi tulajdonságokkal bír. Ezek fényerősségét laboratóriumi vizsgálatok során, hitelesített műszerekkel mérik. A pontos adatokat szívesen megosztjuk Önnel is, hiszen így megbizonyosodhat termékeink kiválóságáról.


Utánvilágító tábla – hol alkalmazzák?

Az esetek többségében kórházakban, irodaházakban, parkolóházakban és mélygarázsokban, pincékben és hotelekben találkozhat ilyenekkel.


Utánvilágító táblák, piktogramok

  • zuhany
  • elsősegélyhely
  • füstmentes lépcsőház
  • gáz főelzáró
  • vészkijárat
  • tűzcsap, stb.

Tekintse meg óriási kínálatunkat, válassza ki mihamarabb a hiányzó darabokat!
Amennyiben kérdése lenne ezekkel kapcsolatban, szívesen válaszolunk!

1–12 termék, összesen 77 db